ŽALBA LUDOGORECA UEFA-i

UEFA-in delegat pohvalio Dinamo za organizaciju

Petak, 03. kolovoza 2012. 13:42 Napisao/la  Z. G.

UEFA će odluku o žalbi Ludogoreca donijeti 23. kolovoza

U maksimirskom je uredu osvanulo i službeno izvješće delegata s uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i bugarskoga Ludogoreca. Bugari su se žalili UEFA-i zbog navodnih uvreda dijela navijača, a posebno ih smeta što je njemački sudac Zwayer produljio utakmicu nešto više od sedam minuta što su Zagrepčani iskoristili postigavši odlučujući pogodak u 98. minuti.

Sam je delegat u izvješću više puta istaknuo "savršenu organizaciju" hvaleći organizatora i pritom dodaje da nije vidio navodni incident. Naglasio je da su organi reda i sami klupski djelatnici sjajno organizirali utakmicu pohvalivši pritom način kontrole gledatelja pri ulasku na stadion istaknuvši da je "to jedna od najboljih koje je ikad vidio.“

Pritom je dometnuo da se takav njegov stav može nekome smatrati čudnim s obzirom na to da je odjeknulo nekoliko petardi, ali ustraje u ocjeni o "savršenoj organizaciji". Delegat je također dodao da su se bugarski predstavnici žalili što su ih "domaći navijači nakon postignutoga pogotka u zadnjoj minuti utakmice zalijevali pivom." Sam je delegat, kako tvrdi, od mjesta navodnog događaja bio udaljen tek dvadesetak metara i ništa od navedenog nije primijetio. UEFA- će odluku o žalbi Ludogoreca donijeti 23. kolovoza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.