Damir Krznar: Preuzimam odgovornost, ja sam morao igrače dodatno motivirati!

Srijeda, 18. kolovoza 2021. 08:08 Napisao/la  SC

Ovo je bila najgora utakmica u dresu Dinama otkako sam ovdje, ne znam što reći. Nemam riječi, kazao je Mislav Oršić.

Damir Krznar
Damir Krznar

Dinamo je izgubio (0:3) u prvoj utakmici play-offa u Tiraspola, Sheriff je toliko dominirao u tranziciji da se postavlja pitanje zbog čega je trene Dinam Damir Krznar odlučio tako igrati:

- Ne bih rekao da je stvar podcjenjivanja. Govorili smo igračima da je Sheriff neugodna i brza momčad. Ali odigrali smo ispod svake razine. Nakon lošeg prvog poluvremena, neshvatljivo smo se još gore otvorili drugo poluvrijeme. Oni su imali krv, a mi smo bili totalno beskrvni. Naravno, preuzimam potpunu odgovornost. Ja sam bio taj koji je morao igrače dodatno motivirati, kaže Krznar.

Evo glavnog razloga poraza:

- Moubandje i Theophile stajali su ipak malo previsoko, malo prehrabro, dozvolili su da svaka njihovaakcija bude šansa. Teška je misija ispred nas, ali dok je nade, nećemo se predati. Morat ćemo osposobiti neke igrače, možda zaigra Ademi, ali bit će to utrka s vremenom, zaključio je Krznar.

Dinamo je ostao bez stopera nakon Perićeve ozljede:

- Moubandjea nam je bio jedina opcija koju smo imali za to, za stopera. Zbog Franjićeve dinamike smo ostavili njega na boku, a Moubandje je brži u toj centralnoj zoni, zaključio je Krznar.

- Ovo je bila najgora utakmica u dresu Dinama otkako sam ovdje, ne znam što reći. Nemam riječi. Ništa nije išlo od početka utakmice, sve duele smo gubili. U drugom dijelu nismo ništa napravili, dobro je i prošlo što je bilo samo 3:0. Sve pohvale njima, mi smo podbacili. Sami sebe moramo pogledati u oči i okrenuti se novim utakmicama i pripremiti se za uzvrat. U Maksimiru ćemo morati napraviti još jedno čudo. Kako protiv Sheriffa u uzvratu? Ne kao danas. Ne znam kako. Nitko neće spavati noćas, sve će nas boljeti glava. Vidjet ćemo sutra na treningu plan za dalje. Moramo se pripremiti što bolje da probamo to izvući, rekao je Mislav Oršić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.