Carlo Ancelotti, trener PSG-a: Nakon poraza u Portu moramo pobijediti ako želimo u drugi krug

Utorak, 23. listopada 2012. 19:19 Napisao/la  SC

Nemamo iskustva u Ligi prvaka, ovo je drugačije natjecanje, u njemu svi imaju šansu, govori Ancelotti

Carlo Ancelotti u srijedu navečer nema alternative, sve osim pobjede PSG-a bila bi senzacija. Trener PSG-a siguran je da njegovi igrači neće podcijeniti Dinamo.

- Igramo u Ligi prvaka, svi moraju igrati najbolje što mogu. Protiv Dinama dat ćemo svoj maksimum. Nakon poraza u Portu ovo je za nas vrlo važna utakmica, samo nas pobjeda vraća na pravi put. Nema nikakvog podcjenjivanja, kaže Ancelotti.

Pritisak je sastavni dio posla svakog trenera, posebno trenera PSG-a u kojega su uloženi silni milijuni.

- Logično je da nakon poraza u Portu postoji pritisak na našim leđima, jednostavno moramo pobijediti ako želimo proći u drugi krug. Nemamo iskustva u Ligi prvaka, ovo je drugačije natjecanje, u njemu svi imaju šansu, govori Ancelotti koji je nedavno izjavio da PSG nije spreman otići do kraja u Ligi prvaka.

- Pri tome ne mislim da nemamo ambicija. Jednostavno nismo puno igrali u Ligi prvaka, svaka utakmica dobro dođe da nešto naučimo. znam koliko možemo napraviti u Ligi prvaka, moramo proći skupinu a poslije ići utakmicu po utakmicu, zaključuje Ancelotti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.