Carlo Ancelotti: Ovo je najbolji Modrić koji se može vidjeti

Srijeda, 22. veljače 2023. 00:45 Napisao/la  SC

Vinicius je najubojiti igrač na svijetu u ovom trenutku. Ima kontinuitet, ne staje, dribla, asistira, zabija golove, kaže trener Real Madrida

Carlo Ancelotti: Ovo je najbolji Modrić koji se može vidjeti

Real Madrid pobijedio je Liverpool na Anfieldu s čak 5:2, Liverpool je poveo 2:0 u 14. minuti i nestao!

- Jako smo patili na početku, nisam očekivao da ćemo ovako krenuti u utakmicu. Srećom, kao što nam se gotovo uvijek događa, ostali smo hladnih glava i kvalitetno ušli u utakmicu. Bitno je bilo zadržati hladnu glavu i kontrolirati emocije. U tome puno pomažu veterani, Karim, Modrić i Kroos s klupe. Kada smo se oslobodili njihovog pritiska, počeli smo stvarati probleme. Također smo se popravili u igri otraga, probijali su nas s lijeve strane i to smo primijetili. U drugom poluvremenu pritisak je pao, igrači u vrhu, Vini, Rodrygo i Karim, bili su vrlo poduzetni. Ovdje ovako uvjerljivo pobijediti nije lako. Vrlo smo zadovoljni. Momčad je pokazala da napreduje nakon teškog razdoblja u siječnju. U veljači moramo biti najbolji, jer sezona ne staje, kazao je Carlo Ancelotti.

- Problem na lijevom boku je bio da sam u prvom poluvremenu rekao Luki da radi veći pritisak na Fabinha, otvorili smo bok. U drugom dijelu smo stavili Valverdea tamo, Nacho je bio jako dobar, on može igrati na bilo kojoj poziciji, jer ima obrambenu inteligenciju kakvu malo tko ima. U drugom poluvremenu smo to dobro radili, dodao je Ancelotti.

Ancelotti je izdvojio dvojicu igrača:

- Prema mojem mišljenju, Vinicius je najubojiti igrač na svijetu u ovom trenutku. Ima kontinuitet, ne staje, dribla, asistira, zabija golove, nadam se da može nastaviti ovako. Ovo je najbolji Modrić koji se može vidjeti, konstantan, u ritmu, s dobrom kontrolom lopte. Mislim da je Modrić bio ključan za izlazak u trenucima poteškoća, kazao je Modrić.

Luka Modrić i Karim Benzema ispraćeni su s terena gromoglasnim pljeskom navijača Liverpoola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.