Srna i društvo jednoglasni: Borussia je bolja momčad, zaslužila je prolazak u četvrtfinale

Srijeda, 06. ožujka 2013. 12:32 Napisao/la  SC

-  Naravno da smo razočarani, ali igrali smo protiv jako dobre momčadi. Problem je taj što je Borussia navikla igrati na višoj razini. Njemačka je liga punog protivnika, objasnio je kapetan Ukrajinaca Darijo Srna

U sjeni dvoboja na Old Traffordu odigran je uzvratni dvoboj u Dortmundu u kojem je Borussija pregazila Shakhtar (3:0). U redovima Ukrajinaca unatoč razočaranju prevladava ocjena kako je četvrtfinale osigurala bolja momčad.

- Naravno da smo razočarani, ali igrali smo protiv jako dobre momčadi. Igrali smo prvu natjecateljsku utakmicu nakon dugo vremena protiv Dortmunda. Ostvarili smo dva dobra rezultata, ali doći ovdje i igrati protiv ove momčadi u ovakvoj atmosferi je jako teško. Problem je taj što je Borussia navikla igrati na višoj razini. Njemačka je liga punog protivnika, objasnio je kapetan Ukrajinaca Darijo Srna.

Sličnog je razmišljanja i trener ukrajinske momčadi Mircea Lucescu:

- Borussija je zaslužila pobjedu. Odigrali su sjajnu utakmicu i nisu nam ni u jednom trenutku dali šansu za preokret. Volio bi vidjeti Borussiju u finalu. Ponavljam, sjajna su momčadi i graju prekrasan nogomet. Bilo bi ih užitak gledati u završnici, zaključio je rumunjski strateg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.