Liga prvaka: Luka Modrić nakon dužega razdoblja odigrao cijelu utakmicu

Utorak, 24. listopada 2023. 21:10 Napisao/la  SC

Bavarska momčad i ove sezone u ovom razdoblju sezone bolje igra u Ligi prvaka nego u Bundesligi.

Liga prvaka: Luka Modrić nakon dužega razdoblja odigrao cijelu utakmicu

Liga prvaka - 3. kolo

Real Madrid pobijedio je Bragu u utakmici koja je zadnjih pola sata postala neizvjesna, Djalo je iskoristio komotnu reakciju madridske obrane u smanjio rezultat na aktivnih 2:1.

Utakmica je na kraju završila istim rezultatom, ali je momčad Real Madrida morala dobro paziti da netko ne pogriješi pod pritiskom.

Luka Modrić nakon dužega razdoblja odigrao je jednu cijelu utakmicu, igrao je pretežito onako kao što igra otpočetka sezone, u njegovoj igri znanje nikada neće biti sporno.

Ivan Rakitić bio je asistent za jedini pogodak Seville u porazu od moćnog Arsenala, koji je ostvario vjerojatno presudnu pobjedu za plasman u drugi krug natjecanja.

Manchester United vratio se u natjecanje prvom pobjedom koju je mogao osujetiti Larsson, Šveđanin u 97. minuti nije iskoristio kazneni udarac.

Josip Juranović zbog ozljede nije bio u rosteru Union Berlina, koji se trećim porazom oprostio od Lige prvaka.

Inter je protiv Salzburga ostvario drugu pobjedu u skupini, prošlogodišnji finalist Lige prvaka očekivano je dominirao tijekom utakmice protiv momčadi austrijskog prvaka koja je do kraja održavala aktivni rezultat.

Luka Sučić odigrao je cijelu utakmicu na San Siru, mladi hrvatski reprezentativac iskazuje potencijal za roster A-reprezentacije.

Roko Šimić igrao je do 71. minute, mladi napadač očekivano je teško dolazio do slobodnog prostora u obrani Intera.

Bayern je ostvario treću pobjedu kojom je praktično osigurao prolaz u idući krug natjecanja, bavarska momčad i ove sezone u ovom razdoblju sezone bolje igra u Ligi prvaka nego u Bundesligi.

Skupina A: Galatasaray - Bayern 1:3 (Icardi 30-11m/Coman 8, Kane 73, Musiala 79), Manchester United - Kopenhagen 1:0 (Maguire 72)
Poredak: Bayern 9, Galatarsay 4, Manchester United 3, Kopenhagen 1

Skupina B: Sevilla - Arsenal 1:2 (Gudelj 58/Martinelli 45+4, G. Jesus 53), Lens - PSV 1:1 (Wahi 65/Bakayoko 55)
Poredak: Arsenal 6, Lens 5, Sevilla 2, PSV 2

Skupina C: Union Berlin - Napoli 0:1 (Raspadori 65), Braga - Real Madrid 1:2 (Djalo 63/Rodrygo 16, Bellingham 61)
Poredak: Real Madrid 9, Napoli 6, Braga 3, Union Berlin 0

Skupina D: Inter - Salzburg 2:1 (Sanchez 19, Calhanoglu 64-11m/Gloukh 57), Benfica - Real Sociedad 0:1 (Mendez 63)
Poredak: Real Sociedad 7, Inter 7, Salzburg 3, Benfica 0

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.