Barcelona očekivano pobijedila Bayer, Ćorluka odigrao na visokoj razini

Utorak, 14. veljače 2012. 23:18 Napisao/la  I. V.

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka: Leverkusen - Barcelona 1:3 (Kadlec 52/Alexis Sanchez 41, 55, Messi 88), Lyon - Apoel 1:0 (Lacazette 58)

Barcelona je uvjerljivo (3:1) pobijedila Leverkusen kao gost, a Lyon je kao domaćin minimalno (1:0) pobijedio Apoel u prvim utakmicama eliminacijske faze Lige prvaka u kojoj nastupa 16 klubova.

 Miran uzvrat Barceloni su osigurali pogoci Alexisa Sancheza (41, 55) i Messija (88),  poraz domaćina ublažio je Kadlec (52). Lyonu neće biti lako u uzvratu budući da brani samo jedan pogodak prednosti koja je ostvarena pogotkom Lacazette (58).  

 Vedran Ćorluka odigrao je praktično cijelu utakmicu protiv Barcelone, u 91. minuti zamijenio ga je Danny da Costa. Ćorluka je odigrao utakmicu na primjereno visokoj razini za momčad koja se očekivano branila veći dio utakmice. U prilog Ćorlukinoj igri ide i asistencija za jedini pogodak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.