ANTE ČAČIĆ PORUČUJE

Mislim da nismo potučeni do nogu

Utorak, 06. studenog 2012. 23:19 Napisao/la  SC

Pobjeda domaćina je zaslužena iako se ne mogu oteti dojmu da smo u pojedinim trenucima utakmice izgledali dobro, kaže Čačić

Ante Čačić nakon svake utakmice Lige prvaka govori isto na drugačiji način, teško je pronaći suvislo objašnjenje za očiglednu nemoć.

- Moram reći da je pobjeda domaćina zaslužena iako se ne mogu oteti dojmu da smo u pojedinim trenucima utakmice izgledali dobro, međutim, svaka je naša pogreška kažnjena. Ovo je veliko iskustvo za našu mladu momčad, htjeli smo se na početku oduprijeti s većim brojem igrača pred našim golom, pokušali smo doći do njihovog gola, ali tu nam uvijek nedostaje zadnji pas i mirnoće. Na kraju smo kažnjeni za svaku pogrešku, iako mislim da nismo potučeni do nogu. Moramo shvatiti da je protivnik bio puno kvalitetnija momčad. Imamo mlade igrače, krenu naprijed, onda izgube loptu, a domaćini sjajno izvode kontre preko Ibrahimovića, koji bez problema na sebi drži dvojicu igrača, može odigrati i poentirati, kaže Čačić.

U 60. minuti Čačić je otvorio igru što je PSG kaznio s još dva pogotka:

- Bila je ideja mijenjati napadača za napadača ili zatvoriti igru. Pokušali smo s dvojicom napadača biti agresivniji na njihovoj zadnjoj liniji, ispalo je kako je ispalo, zaključio je Čačić.

Domagoj Vida stekao je dovoljno iskustva u jakim utakmica budući da je reprezentativac, ali nastupi u Ligi prvaka postaju frustrirajući

- Mislim da prvo poluvrijeme nismo loše igrali, čuvali smo loptu koliko smo mogli, nisu nam puno šansi stvorili. U drugom dijelu primili smo tri gola, ništa nismo mogli. Krenuli smo otvoreno kada smo primili drugi gol, zato smo odmah dobili još dva pogotka. Mislim da smo trebali čuvati loptu, srljali smo, mogli smo primiti još neki gol. Dobro da je ovako završilo, kaže Vida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.