Andrea Pirlo: Ova nam je utakmica poput finala, moramo vjerovati da možemo proći

Ponedjeljak, 08. ožujka 2021. 16:11 Napisao/la  SC
Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Nogometaši Juventusa u utorak dočekuju Porto u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Porto u Torino dolazi s prednošću iz prve utkakmice (2:1).

- Ovo su Ronaldove utakmice, puno je to puta do sada dokazao. Ovih je dana slijedio poseban program treninga, raduje se utakmici, rekao je Andrea Pirlo, trener Juventusa.

Pirlo nije u idealnoj poziciji, na ljestvici deset bodova zaostaje za Interom, a sada mu prijeti i ispadanje iz Lige prvaka, ali tvrdi da ne strahuje za svoje mjesto na klupi.

- Da strahujem ne bih bio ovdje. Ovo je važna utakmica, ali usredotočen sam na svaku iduću utakmicu. O mojoj će budućnosti ionako odlučivati klub, ovisno o rezultatima. No, znam svoj projekt, znam klupski projekt. I na tome radim. Ova nam je utakmica poput finala, rezultat je otvoren i moramo se pametno postaviti. U prvoj utakmici smo pogriješili odmah na početku, sada ćemo nastojati ispraviti te pogreške. I moramo vjerovati da možemo proći Porto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.