CARLO ANCELOTTI OTKRIO

Ovo je bilo čudno ozračje za Ligu prvaka

Četvrtak, 25. listopada 2012. 09:02 Napisao/la  ZG

Cilj nam je bio osvojiti tri boda i misiju smo ispunili. Nismo odigrali fenomenalnu utakmicu, kaže trener PSG-a

 

 

 

Što znači kad suparnički trener Carlo Ancelotti, nakon uvjerljive igre i pobjede, kaže:

- Dinamo je odigrao prema mojim očekivanjima.

Znači da ga nije začudila niti zbunila ni Dinamova taktika, ni sastav, ni formacija, niti događaji na travnjaku. Njegov je Paris Saint Germain bez poteškoća, rutinski i pomalo „lijeno“, dozirajući snagu za nadolazeće zahtjevnije ispite, uvjerljivo pobijedio u Maksimiru s 2:0 uz barem još četiri prilike kod kojih su gledatelji već gotovo vidjeli loptu u mreži.

- Cilj nam je bio osvojiti tri boda i našu smo misiju ispunili. Nismo odigrali fenomenalnu utakmicu, ali bilo je korektno. Atmosfera je bila posebna, nije bilo previše navijača i moram priznati da je ovo čudno ozračje za Ligu prvaka. Ali, usredotočili smo se na svoju igru. Mogli smo postići i više pogodaka, ponajprije Ibrahimović. Nije bio raspoložen i nije igrao onako kao što inače zna. Raspleta u skupini A? Mislim da Porto nije zabetonirao prvo mjesto. Do kraja su još tri utakmice, dakle u igri je još devet bodova... Mislim da možemo biti prvi u skupini. Dinamo je odigrao prema mojim očekivanjima. Hrvatski prvak ima vrlo mladu i perspektivnu momčad, kurtoazno je provukao Ancelotti.

Netko se dosjetio upitati: Što znate o Alenu Haliloviću?

Ancelotti je prigodno uzvratio: Gledao sam ga prvi put. Odigrao je tri minute...

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.