Alvaro Morata: Pokreće me ista motivacija kao i sve ljude, želim se osjećati željeno i voljeno

Četvrtak, 05. studenog 2020. 10:19 Napisao/la  SC
Alvaro Morata
Alvaro Morata

Alvaro Morata imao je potrebu nakon pobjede nad Ferencvarošem u Budimpešti objasniti zašto se u Juventusu osjeća tako dobro.

- Ono što me pokreće je isto kao i kod svih ljudi, želim se osjećati željeno i voljeno, a u Juventusu to imam, započeo je Morata, koji je u Budimpešti postigao nova dva pogotka za Juventus.

- Kada sam se vratio u Juventus rekao sam da se osjećam kao potpuniji igrač, a sigruno sam sazrio kao osoba prolazeći kroz dobro i loše tijekom svoje karijere. Sve to je utjecalo na mene, iz toga sam učio. U Juventusu imam sve što mi treba, a znam da imam još prostora za napredak i da ćemo Juventus i ja zajedno rasti.

Morata je jako dobro povezan s Cristianom Ronaldom, s kojim je kao mladi igrač već jednom dijelio svlačionicu, za svojih početaka u Real Madridu.

- Ne trebam posebno naglašavati što Cristiano Ronaldo predstavlja za ovu momčad. Sjajan je suigrač, razgovara sa svima, pomaže svima, on je naš najvažniji igrač, zaključio je Morata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.