Alvaro Morata o zvižducima: Samo sam radio svoj posao, nisam to zaslužio!

Četvrtak, 14. svibnja 2015. 15:15 Napisao/la  SC

Ta situacija je bila teška za mene, kaže Morata


Napadač Juventusa Alvaro Morata dvama pogocima u dvjema polufinalnim utakmicama izbacio je svoj bivši klub iz Lige prvaka.

- Prvenstveno se želim zahvaliti navijačima, koji su bili na stadionu i poručujem im da ćemo dati sve od sebe u finalu. Bit će teško, ali možemo to da uradimo protiv Barcelone u Berlinu. Ovaj klub nije bio u finalu Lige prvaka 12 godina, ali rastemo i sanjamo, rekao je Morata koji je s terena na Santiago Bernabeu ispraćen zvižducima:


- Ta situacija je bila teška za mene. Nisam slavio, samo sam radio svoj posao. Igrač Juventusa sam i nisam to zaslužio. Posvećujem ovaj gol svojoj porodici, djevojci i navijačima koji su uvijek uz mene. Također i mom agentu koji je imao težak posao prošlog ljeta, istaknuo je Morata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.