LIGA PRVAKA

Abramovič smjenio Di Mattea nakon poraza u Torinu

Srijeda, 21. studenog 2012. 10:44 Napisao/la  SC

Rafa Benitez spominje se kao izgledan kandidat za novog trenera Chelsea

Nakon poraza od Juventusa u Ligi prvaka te upitnog plasmana u drugi krug natjecanja vlasnik Chelsaja Roman Abramovič odlučio je smjeniti talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea. Talijanu je presudio poraz od talijanskog prvaka nakon kojega su Penzioneri došli na korak od toga da postanu prvi pobjednik Lige prvaka, koji će elitno natjecanje okončati već u razigravanju po skupinama.

Di Matteo tako Stamford Bridge napušta samo šest mjeseci nakon što je senzacionalno osvojio Ligu prvaka. Iako u Premiershipu akcije londonskog kluba stoje i više nego dobro očito je najelitnije nogometno natjecanje presudilo Talijanu. Kao najizgledniji kandidat za njegovog nasljednika spominje se Španjolac Rafa Benitez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.