Liga nacija: Robert Prosinečki debitirao pobjedom, BiH osvojila bodove u Belfastu

Subota, 08. rujna 2018. 19:05 Napisao/la  SC
Liga nacija: Robert Prosinečki debitirao pobjedom, BiH osvojila bodove u Belfastu

 

Robert Prosinečki debitirao je pobjedom na klupi BiH, reprezentacija koje je u prvom kolu Lige nacija pobijediula Sjevernu Irsku u Belfastu:

- Teška utakmica. Znali smo da Sjeverna Irska jako dobro igra na domaćem terenu. Napravili su pritisak, pogotovo u prvom poluvremenu. Teško je bilo igrati, dali smo taj gol kroz jednu akciju, ali mogu više biti zadovoljan drugim poluvremenom. Ovdje će teško bilo tko uzeti bodove. Oni su dominantni trkom i snagom. Najbitnija su tri boda, nas čeka druga utakmica i pokušat ćemo poboljšati neke stvari, imamo problema s igračima iz obrane i to nam je hendikep. Ćiva nije potpuno spreman, dugo nije trenirao i morat ćemo vidjeti u ova tri dana šta ćemo napraviti za Austriju. Nije ovo bila naša najbolja igra i možemo puno bolje Imali smo dosta problema u pripremama, ozlijeđeni su igrači, neki će se vratiti. Moramo vidjeti što je s Pjanićem, izašao je zbog ozljede, ali na kraju moramo biti zadovoljni sa tri boda. Sjeverna Irska je dominirala, ali mi smo pobijedili. Tako je u nogometu. Nekad igraš malo lošije i pobijediš. Momci su odradili tešku i napornu utakmici. Dominirali su Irci danas. Ekipa koja igra bolje ne pobijedi uvijek i moramo biti zadovoljni, kaže Prosinečki.

Liga nacija, Skupnja B 1. kolo: S. Irska - BiH 1:2 (Grigg 90+3/Duljević 32, Sarić 64)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.