Leon Benko: Malo pivo ni u jednom klubu nije bio problem, samo u Sarajevu!

Srijeda, 14. rujna 2016. 14:57 Napisao/la  SC

Optuživali su me za mnoge stvari, ali istina je drugačija, kaže Benko

Leon Benko otkrio što se dogodilo uoči derbija protiv Zrinjskog, kada je zajedno s nekoliko suigrača optužen na pijančevanje. Na kraju je zbog toga napustio Sarajevo.

- Nije me briga za ono što je rečeno i napisano. Pitajte bilo koga od mojih bivših suigrača ili ljude iz uprave kluba i reći će vam pravu istinu. Ne želim previše o tome razgovarati, to je sada stvar prošlosti i moja epizoda u Sarajevu je gotova. Optuživali su me za mnoge stvari, ali istina je drugačija. Prije utakmice smo trenirali, kao i obično, i onda smo navečer popili - jednu malu pivu. To ni u jednom klubu u mojoj karijeri nije bio problem, samo u Sarajevu. Problem je nastao kada je trener to otkrio novinarima i njegova je izjava je bila dobro samo za njega, ali ne za klub i za mene, kazao je Leon Benko za Ekipa24.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.