Leo Messi ne igra protiv Španjolske, a Paula Dybale nema zbog Messija

Utorak, 27. ožujka 2018. 14:47 Napisao/la  SC
Messi i Dybala ne mogu zajedno
Messi i Dybala ne mogu zajedno

 Leo Messi neće igrati protiv Španjolske!

Messi je propustio utakmicu protiv Italije zbog lakše ozljede aduktora, činilo se da će biti spreman za Španjolsku, ali je ozljeda takve naravi da nema smisla riskirati.

Messijev izostanak ponovo je aktualizirao status Paula Dybale kojega izbornik Jorge Sampaoli nije uvrstio na popis kandidata za utakmice protiv Italije i Španjolske.

Dybala bi sigurno igrao da je Sampaoli znao da Messi neće igrati, poznato je da njih dvojica zajedno ne funkcioniraju na terenu.

- Paulo i ja smo razgovarali o tome. On u Juventusu igra na istoj poziciji kao i ja. Kada smo u reprezentaciji, on igra više na lijevoj strani, a na to nije naviknuo. Teže nam je obojici igrati lijevo, ni ja ne idem često na tu stranu. Po desnoj strani možemo presjeći i imati čitav teren ispred sebe. Razumijeli smo se, nije bilo potrebe išta dodatno razjašnjavati, rekao je Messi.

- Dybala se muči da bi se uklopio. Ili mi ne razumijemo kako ga možemo koristiti ili se on ne može uklopiti u naše ideje koje su potpuno drugačije od onih u klubu, rekao je Sampaoli.

Izgleda da Dybali ne preostaje drugo nego čekati da priroda odradi svoj dio posla, Messi je šest godina stariji.