Kupovi: Ivan Rakitić asistirao u pobjedi Barcelone, Mario Pašalić strijelac za Monaco

Četvrtak, 21. siječnja 2016. 00:16 Napisao/la  SC

Barcelona je na gostovanju pobijedila Athletic Bilbao 2:1 


Španjolska

Barcelona je na gostovanju pobijedila Athletic Bilbao 2:1 u prvom susretu četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa Kralja. Nekolik dana nakon pobjede u Primeri na Camp Nou, Barcelona je ponovo bila bolja od Athletica.

Prvi pogodak postigao je Munir (18) kojemu je asistirao je Ivan Rakitić, drugi pogodak za Barcu postigao je Neymar u 24. minuti.

Aduriz je bio strijelac za domaćine. Rakitić je za Barcu odigrao cijeli susret, uzvratni susret igra se 27. siječnja na Camp Nou.

Utakmice Celte i Atletica završila je bez golova, uzvrat je 27. siječnja u Madridu.

Francuska

Mario Pašalić bio je strijelac za Monaco u pobjedi (3:1) protiv drugoligaša Evaiana kojom je ostvaren plasman u osminu finala francuskog Kupa. Pašalić je odigrao cijeli susret, Danijel Subašić nije nastupio.

Engleska

Momčadi Liverpoola i Tottenhama izborile su plasman u 1/16 finala engleskog FA kupa nakon što su u ponovljenim susretima 3. kola pobijedili Exeter City i Leicester City. Liverpool je na Anfieldu pobijedio četvrtoligaša Exeter City 3:0, dok je Tottenham na gostovanju slavio protiv Leicester Cityja 2:0.

Exeter City je na svom travnjaku iznenadio remijem (2:2) protiv Liverpoola odigravši 2:2, na Anfieldu nije imao izgleda. Dejan Lovren zbog ozljede nije igrao.

Tottenham je na King Power stadionu pobijedio Leicester City 2:0 nakon što je prvi susret završio 2:2.

Liverpool u idućoj rundi očekuje ogled protiv Bilićeva West Hama, a susret će se igrati 30. siječnja na Anfieldu.

Tottenham će u idućoj rundi igrati protiv trećeligaša Colchester Uniteda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.