KUP PRVAKA Mladi Puljanin Antonio Mionić igrao za Milan, Gareth Bale strijelac

Srijeda, 24. srpnja 2019. 09:51 Napisao/la  SC

Antonio Mionić, 18-godišnji veznjak rođen u Puli, iz Istre 1961 stigao u Milano 2018. godine kao perspektivni U-17 hrvatski reprezentativac.

Gareth Bale
Gareth Bale

 

Real Madrid pobijedio je Arsenal nakon izvođenja jedanaesteraca, dok je Bayern bio uspješniji od Milana u utakmicama Međunarodnog kupa prvaka, kao što se zove turnir koji se igra u SAD.

Luka Modrić igrao u početnoj postavi

Bale igrao u drugom dijelu, ušao je umjesto Hazarda i postigao pogodak.

Zidane je nakon utakmice protiv Bayerna izjavio da bi bilo najbolje da Bale odmah ode iz Real Madrida, kasnije je korigirao izjavu pravdajući se zabunom na španjolskom jeziku.

Trener Real Madrida rekao je da Bale nije htio igrati utakmicu protiv Bayerna, što znači da je htio igrati protiv Arsenala.

Zanimljivo, Bale jedini nije iskoristio jedanaesterac (3:2) za Real Madrid.

Zidane je prijavio čak 18 igrača na klupi. 

Goretza (45+3) je bio jedini strijelac u utakmici Bayerna i Milana.

Ivan Strinić odigrao je cijelu utakmicu za Milan, nije baš najbolje reagirao kod primljenog pogotka.

Utakmica je obilovala prilikama, momčad Nike Kovača djelovala je nešto bolje dok nije počela serija izmjena.

U zadnjim minutama za Milan je igrao Antonio Mionić, 18-godišnji veznjak rođen u Puli, iz Istre 1961 stigao je u Milano 2018. godine kao perspektivni U-17 hrvatski reprezentativac.

Kup prvaka: Real Madrid - Arsenal 5:4 (2:2) (Bale 56, Asensio 59/Lacazetta 10, Aubameyang 24), Bayern - Milan 1:0 (Goretzka 45+3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.