Kraj medijske pompe, Kylian Mbappe uskoro obznanjuje odluku

Subota, 21. svibnja 2022. 13:23 Napisao/la  SC
Kraj medijske pompe,  Kylian Mbappe uskoro obznanjuje odluku

Završava dugotrajna medijska pompa oko transfera Kyliana Mbappea, francuski reprezentativac trebao bi obznaniti svoju odluku u idućih 24 sata.

U subotu se igra zadnje kolo francuskog prvenstva, PSG je davno osigurao titulu prvaka, Mbappe je davno odabrao klub u kojemu će iduće sezone nastaviti karijeru.

- Ponude PSG-a i Real Madrida su gotovo identične. U Realu bi moj sin imao potpunu kontrolu nad pravima na ime i lik, ali PSG nudi novčanu kompenzaciju za to. Ponude se ne razlikuju previše. Gotovo su iste. Sada čekamo njegovu odluku, rekla je Fayza Lamari, majka najskupljega igrača na svijetu.

Bezmalo dvije godine mediji spekuliraju o tome hoće li Mbappe nastaviti karijeru u PSG-u ili će ostvariti dječački san i odjenuti dres Real Madrida.

Sve upućuje da bi mogao otići u Madrid, ali...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.