DROGA I PROSTITUTKE Elitni slovenski sudac priveden u policijskoj akciji u Bijeljini

Četvrtak, 28. svibnja 2020. 22:20 Napisao/la  SC

Uhićenje potvrdio  šef slovenskih sudaca Vlado Šajn, koji je izjavio da je Vinčić u pogrešno vrijeme bio na pogrešnom mjestu

Slavko Vinčić
Slavko Vinčić

Slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić uhićen je u raciji bh-policije u Bijeljini, sudac elitnog razreda bio je prisutan na zabavi začinjenoj kokainom i prostitutkama.

U akciji kodnog imena Kristal pronađeno je oružje i oko 10.000 eura koje pripadaju kriminalnoj skupini koja se bavi preprodajom droge i prostitucijom.

U akciji je privedeno 35 osoba, Vinčića se ne sumnjiči kao organizatora zabave, navodno je priveden kao svjedok.

Njegovo uhićenje potvrdio je šef slovenskih sudaca Vlado Šajn, koji je izjavio da je Vinčić u pogrešno vrijeme bio na pogrešnom mjestu.

Vinčić je službeno boravio u Bijeljini, slovi najboljim slovenskim sucem nakon Damira Skomine, ove sezone sudio je tri utakmice Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.