KAOS U BEOGRADU

Zastava doletjela na teren, utakmica prekinuta!

Utorak, 14. listopada 2014. 22:08 Napisao/la  SC

Albanci uz pomoć bespilotne letjelice na teren unijeli svoju zastavu 

Utakmica trećeg kola skupine I kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo između Srbije i Albanije u Beogradu prekinuta je nakon prvog poluvremena! Razlog tome su brojni ispadi albanskih navijača, započeti krajem prvog dijela kada su najprije u teren stadiona Partizana ubacili nekoliko baklji, pa onda i uz pomoć bespilotne letjelice na teren unijeli svoju zastavu. Ovakav nezapamćen incident dogodio se u trenucima kada je na stadionu atmosfera bila uzavrela, a taj je čin učinio još gorom. 

Blic: Priveden brat albanskog premijera
Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhićen je  u VIP loži stadiona Partizana zbog osnovane sumnje da je organizirao i rukovodio incidentom sa zastavom Albanije posle kojeg je prekinuta utakmica između reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje Blic. Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je upravljao bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu  Albanije.

 

Nakon što su srpski igrači predvođeni Stefanom Mitrovićem bačenu zastavu kosovske republike pokušali iznijeti s terena i nastaviti s igrom, albanski su ih igrači u tome pokušali spriječiti i na terenu je nastao metež u kojem su sudjeluju obje momčadi i njihova vodstva zajedno s nekolicinom navijača koji su se uspijeli probiti do terena. Kaos je prekinuo glavni sudac Martin Atkinson, koji je odsvirao kraj prvog dijela. 

Tu je sve stalo, barem što se nogometa tiče. Srbi su s petnaest minuta zakašnjenja izašli na teren kako bi odigrali drugo poluvrijeme, no stajali su sami. Albanaca na travnjaku više nije bilo, pa se utakmica nije mogla nastaviti.

Valja očekivati rigorozne kazne za oba Saveza, poglavito nakon što je krovna europska nogometna federacija (UEFA) zabfranila albanskim navijačima da dolaze na utakmicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.