Kako jeftinije na EURO? Poljaci iznajmljuju privatne stanove za 50 eura

Subota, 25. veljače 2012. 12:51 Napisao  Marko Babić

Smještaj za stan s dvije sobe iznosi 50 eura na noć, a postoje i kuće koje su mogu iznajmiti za 100 eura

Poljske obitelji pokušat će dodatno zaraditi za vrijeme Europskog prvenstva u nogometu na način da će na mjesec dana pronaći drugi smještaj, najčešće kod rođaka, a pritom iznajmiti svoj stan navijačima. Jedna od udruga koja je započela s ovom idejom zove se "Susjedi", a zasada je cijela priča najrasprostranjenija u Gdanjsku i Krakowu. To je dobra vijest i za hrvatske navijače koji će zasigurno htjeti uštediti svaki euro, a Hrvatska će u Gdanjsku 18. srpnja igrati protiv Španjolske, aktualnog svjetskog i europskog prvaka. 

Smještaj za stan s dvije sobe iznosi 50 eura na noć, a postoje i kuće koje su mogu iznajmiti za 100 eura. Novac nije jedina stvar koja privlači Poljake, neki su engleskim navijačima spremni iznajmiti stan ako im oni zauzvrat osiguraju smještaj u Londonu za vrijeme Olimpijskih igara.

Ideja oko iznajmljivanja privatnih stanova brzo se širi i nema sumnje da će se do početka EURO-a ista usluga moći pronaći u većini gradova domaćina EURO-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.