Julian Draxler proglašen najboljim igračem Kupa konfederacija, svjetla njemačka budućnost

Ponedjeljak, 03. srpnja 2017. 00:03 Napisao/la  SC


 Julian Draxler proglašen je najboljim igračem Kupa konfederacija, kapetan njemačke momčadi i igrač PSG-a predvodio je pomlađenu reprezentaciju do neočekivanog trijumfa.

U finalu Njemačka je pobijedila Čile rezultatom 1:0:

- Bila je ovo žestoka borba, a prije natjecanja su svi ismijavali Kup konfederacija. Borili smo se i zaslužili smo pobjedu. Nikada nismo igrali u ovakvim postavama, pobjeda je zbog toga još slađa. Svaki trofej je poseban, ali ovaj sastav ga čini još izvanrednijim. Za mene je ovaj turnir bio poseban jer sam preuzeo novu ulogu. Sada napokon možemo na odmor i trofej nosimo sa sobom, rekao je Draxler.

- Ovo je velika radost. U ova tri tjedna smo nizali sjajne nastupe, a danas smo se borili do kraja. Dečki su bili sjajni, nevjerojatno sam ponosan na njih. Ovakvo finale uvijek sadrži nešto magično u sebi. Dosta naših igrača nikada nije igrala u finalu i ovaj susret će pamtiti čitav život. Svaki je igrač u našoj momčadi popravio svoju poziciju i mi ćemo iz toga profitirati. Ali i doma još uvijek imamo dobre igrače, rekao je izbornik Joachim Löw.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.