Jose Mourinho troši najviše od svih, svake godine potroši 80 milijuna eura na pojačanja

Utorak, 28. srpnja 2015. 20:26 Napisao/la  SC

 Jose Mourinho u zadnjih 11 godina ukupno je potrošio 903 milijuna eura na pojačanja, samo 22 milijuna više od Carla Ancelottija


Jose Mourinho je potrošio najviše novaca na pojačanja, u zadnjih deset godina u europskom nogometu nema rastrošnijeg trenera. Od 2004. godine Mourinho je kao trener Chelsea, Intera i Real Madrid ukupno potrošio 903 milijuna eura na igrače.

Drugi na listi je Carlo Ancelotti. Talijanski stručnjak u istom razdoblju potrošio je 881 milijuna eura kao trener Milana, Chelseaja, PSG-a i Real Madrida. over the same period of time. Samo 22 milijuna manje od Mourinha.

Roberto Mancini je treći na listi s potošenih 667 milijuna, Manuel Pellegrini je četvrti s potrošenih 645 milijuna eura, itd.

U prosjeku Mourinho godišnje troši 82 milijuna eura, samo 2 milijuna više od Ancelottija...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.