Ivan Perišić uživa u odbojci dok trener Intera pokušava spriječiti transfer u Man. United

Petak, 30. lipnja 2017. 09:21 Napisao/la  SC

Inter postao  suzdržan otkada je trener postao  Luciano Spalletti, talijanski stručnjak protivi se prodaji Ivana Perišića


Ivana Perišića i Nikšu Dell’Orca gledala je u četvrtak navečer puna Red Bull Beach Arena,  uživali su posjetitelji u igri hrvatskog para u meču protiv Amerikanaca Caseya Pattersona i Theodorea Brunnera.

  Amerikanci su prvi set dobili relativno lako (21:11), u drugom setu (21:16) bilo je vrlo zanimljivo. Perišić je dokazao da može igrati odbojku na najvišem nivou.
 
  - Ovo je ispunjenje mog sna, osjećam se divno unatoč porazu, rekao je Perišić protiv koga je igrao sudionik (Patterson) olimpijskih igara.
 
 Perišić i Dell Orca nastavljaju natjecanje mečom u petak protiv američkog para Jake Gibb - Taylor Crabb.

 Nastupi igrača Intera na turniru Major Poreč u engleskim i talijanskim medijima prolaze nezapaženo iako je Perišić svakodnevna tema.

Odavno je poznato da Jose Mourinho želi dovesti Perišića u Manchester United, hrvatski reprezentativac više je puta naglasio da bi volio igrati Ligu prvaka u dresu velikana iz Manchstera, ali je Inter postao  suzdržan otkada je trener postao  Luciano Spalletti.

Engleski mediji ističu da se Spaletti snažno protivi prodaji Perišića i Icardija, što otežava završne pregovore.  

U konačnici će presuditi Perišić, koji u Poreču igra odbojku na pijesku dok čeka transfer u Manchester United. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.