Ivan Perišić: Bolje da ne igramo, nego da ovako sramotimo našu zemlju!

Petak, 17. lipnja 2016. 21:55 Napisao/la  SC

Kad se ne znamo ponašati nismo ni zaslužili više od ovoga, rekao je Rakitić

Ivan Perišić i Ivan Rakitić postignuli su pogotke u utakmici protiv Češke, koja mogla biti prekinuta zbog bakljade:

- Mislim da ovo s navijačima nije vrijedno priče. Ne znam, mi se toliko borimo, trčimo i trudimo se, a onda skupina od malo ljudi napravi takve gluposti. Ne znam što raditi, niti koje je rješenje. Svaka čast pravim navijačima koji su bili sa strane, koji su nas cijeli vrijeme, od zagrijavanja do 90. minute maksimalno bodrili. Pokušao sam pričati s policajcima, reći im da izbace tu grupu sa stadiona. No, rekli su mi da za takve stvari nemaju dopuštenje Uefe. Sva sreća da se nastavila utakmica, no svi znamo da će biti posljedica. Kako se osjećam? Jadno. Bolje da ne kažem neku ružniju riječ. Poslije prekida kao da nismo bili na terenu, Česi su nas onda kaznili. To je nogomet, kada se nešto takvo dogodi kazna mora doći. Moramo prvo skupiti glave, vidjeti kakva će biti kazna. No, ovo više nema smisla. Bolje da ne igramo, nego da ovako sramotimo našu zemlju zbog par čudnih glava. Nekakvo se rješenje mora naći. Šteta što nismo dobili, vidjet ćemo što ćemo trebati u trećem kolu. I protiv Španjolske ćemo ići na pobjedu, mi se ne znamo braniti. Sve je bilo super do prekida, nadam se da ćemo biti još bolji, rekao je Ivan Perišić.

- Imali smo sreće što je utakmica nastavljena, sudac je razmišljao o prekidu dvoboja. A onda bi imali i puno većih problema. Ovo nije slučajno, pa mi i u sljedećim kvalifikacijama već igramo dvije utakmice bez gledatelja. Češka nam je zabila jedan gol, bio je to skok glavom. A bez toga nam nisu prijetili, nije bilo ništa strašno. Nije bilo nikakve opasnosti. Poslije tog prekida oni su se dignuli, skupili dodatnu snagu. Ne znam je li bio penal, možda je i to sve igralo ulogu. Kad se ne znamo ponašati nismo ni zaslužili više od ovoga. Što dalje? To ćemo vidjeti. Hoćemo li uopće igrati dalje ili nas možda sve skupa potjeraju kući. Mi se moramo odmoriti, pa vidjeti što će odlučiti Uefa. Bit će tu puno papirologije, nadam se da će nas ostaviti da igramo do kraja, kazao je Ivan Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.