SLUŽBENA POTVRDA

Guus Hiddink postao novi menadžer Chelsea

Subota, 19. prosinca 2015. 17:23 Napisao/la  SC

Jose Mourinho napisao priopćenje


Guus Hiddink novi je menadžer Chelsea. prema najavama Hiddink je naslijedio Josea Mourinha, koji je smijenjen nakon 16. kola. Hiddink nije vodio subotnju utakmcu protiv Sunderlanda, na klupi sjedio Steve Holland.

Hiddink se vratio Chelsea, koji je vodio 2009. godine nakon što je smijenjen Felipe Scolari.

- Uzbuđen sam zbog povratka na Stamford Bridge. Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu, a u ovom trenutku nije na mjestu gdje pripada. Kako god, uvjeren sam da možemo sve okrenuti. Radujem se suradnji s igračima i trenerima, a posebno što ću obnoviti sjajan odnos s navijačima Chelseaja, kaže Hiddink.

Jose Mourinho oglasio se preko agencije CAA koja ga zastupa. U priopćenju stoji:

- Jose Mourinho bio je sretan što je dobio priliku vratiti se u Chelsea i dati navijačima još jedna naslov prvaka koji su tako dugo čekali. Ponosan je na osam trofeja s klubom i zahvaljuje navijačima na podršci. Od svih klubova koje je vodio jedino ga je Chelsea smijenio protiv njegove volje iz svih ostalih sam je odlazio. Jose se nada da će njegova budućnost biti uspješna kao što je bila nakon prvog odlaska iz Chelsea 2007. Neće na odmor, nije umoran, vrlo je optimističan i raduje se izazovima koji su pred njim. Ići će na utakmice, ali ne one velike jer ne želi poticati priče o njegovom novom klubu. Ostat će živjeti u Londonu, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.