Griezmann zajedno s Mbappeom i Neymarom, Bale na posudbi u Man. Unitedu

Nedjelja, 09. lipnja 2019. 12:44 Napisao/la  SC

 Istina je da ja nikada nisam čuo u svlačionici da se spominje Griezmannov dolazak, rekao je Samuel Umtiti, stoper Barcelone i francuski reprezentativac

Griezmann i Mbappe zajedno u PSG-u?
Griezmann i Mbappe zajedno u PSG-u?

 

Gareth Bale odigrao je u Osijeku još jednu prosječnu utakmicu ove sezone, kapetan Walesa istaknuo se jedino asistencijom iz auta, kada je rukama proigrao Wilsona u najboljoj prilici za goste na utakmici.

Bale više nije poiželjan u Real Madridu, koji se pojačava u napadu (Hazard, Jović...).

Iako je Zinedine Zidane otpisao Balea, predsjednik Florentino Perez ima dosta veliki problem pronaći Baleu novi klub.

Velški reprezentativac jasno je rekao da ne ide nigdje ako ne pronađe klub koji je spreman preuzeti njegovu godišnju plaću od 17 mil. eura neto.

Malo klubova može platiti toliko, posebice što je bruto plaća puno viša.

Zbog toga je Manchester United ponudio Real Madridu da dovede Balea na posudbu!

U tom slučaju klubovi bi Balea zajedno plaćali, što je Real Madridu u ovom trenutku najbolja varijanta budući da Bale nema ništa protiv odlaska u Manchester United.

Antonie Griezmann doživio je stresni poraz u Turskoj, Francuska je poražena (0:2) u kvalifikacijskoj utakmici koja nije služila na čast svjetskim prvacima.

Griezmann inače prolazi kroz stresno razdoblje otkada je jednostrano odlučio otići iz Atletica Madrid.

Budući da ima fiksnu odštetu od 120 mil. eura, Griezmann je najavio odlazak prije nego što je njegov budući klub platio odštetu.

- Znam gdje ću igrati iduću sezonu, rekao je Griezmann prije dva dana.

- Istina je da ja nikada nisam čuo u svlačionici da se spominje njegov dolazak, rekao je Samuel Umtiti, stoper Barcelone i francuski reprezentativac.

Iako se spekuliralo da će otići u Barcelonu, prema svemu sudeći Griezmann bi iduće sezone trebao igrati u napadu PSG-a s Mbappeom i Neymarom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.