GORDON STRACHAM

Trebamo spojiti visoke žene i muškarce

Ponedjeljak, 09. listopada 2017. 18:59 Napisao/la  SC

Mi genetski zaostajemo za ostalim reprezentacijama

Gordon Strachan
Gordon Strachan


Gordon Strachan pronašao je jedinstveni razlog zbog kojega Škoti ne mogu igrati nogomet ravnopravno s ostatkom svijeta, nakon 2:2 protiv Slovenije škotski izbornik rekao je sljedeće:

- Moramo sastaviti momčad od snažnih i visokih igrača zbog igre u prekidima. Genetski moramo na tome raditi, možda bismo trebali spojiti visoke žene i muškarce pa ćemo vidjeti što će biti. Znate, to je naš veliki problem jer se moramo boriti za loptu s igračima koji su viši od nas, moramo biti žešći od njih, skakati više od ostalih. Nitko mi ne može reći da je njihova tehnika bolja od naše, naš je problem fizički. Mi genetski zaostajemo za ostalim reprezentacijama. U ovim kvalifikacijama smo bili druga najniža reprezentacija, iza nas su samo Španjolci,  rekao je Strachan.

Zaboravio je Stracham dodati da su Španjolci najbolji na svijetu u svim mlađim uzrasnim kategorijama, a o snazi "najmanje" španjolske reprezentacije sve govore rezultati u zadnjih desetak godina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.