Gonzalo Higuain: Pitao sam se koliko golova moram postići da bih igrao

Petak, 17. rujna 2021. 13:02 Napisao/la  SC
Gonzalo Higuain
Gonzalo Higuain

Gonzalo Higuain igra MLS u dresu Intera iz Miamija, 33-godišnji napadač svojedobno je slovio ponajboljim na svijetu iako ga mnogi nisu previše uvažavali.

Najbolji primjer je razdoblje provedno u Real Madridu u koji je došao 2007. godine, dvije godina kasnije stigao je Cristiano Ronaldo:

- U prvoj sezoni kada je Cristiano stigao, on je postigao 27, a ja 26 golova. Sljedeći prijelazni rok došli su Kaka i Benzema, tada sam se pitao koliko golova moram postići da budem siguran da ću igrati? Benzema je bio vrlo zdrava konkurencija, morali smo davati sve od sebe, kaže Higuain.

Argentinac nije siguran da će u Miamiju zaigrati s poznatim sunarodnjakom, američki mediji najavljuju da će Leo Messi iz PSG-a za sezonu, dvije doći u Miami:

- Nemojte me uvlačiti u nevolje ... Nemam pojma o tome da će se Leo pridružiti Miamiju. Imam još jednu godinu ugovora, mislim da je Leo potpisao na dvije ili tri godine u Parizu, mislim da nećemo zajedno igrati! Klub ga želi, to vidimo! Nakon što mi istekne ugovor ću na dopust, daleko od nogometa i svega, kaže Higuain.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.