Giovanni Trapattoni: Jedan od najboljih trenera svih vremena ostao bez posla

Srijeda, 11. rujna 2013. 16:01 Napisao/la  SC

Htio bih se zahvaliti svima koji su nas podržavali tijekom mandata, to nam je mnogo značilo, kaže Trapattoni na odlasku iz Republike Irske

Giovanni Trapattoni više nije nogometni izbornik Republike Irske! Nakon poraza u kvalifikacijama za SP (0:1) od Austrije u utorak, Republika Irska ima samo teoretske šanse  zauzeti drugo mjesto u Skupini C. Nakon sastanka u srijedu, Trapattoni i njegov pomoćnik Marco Tardelli ostali su bez posla.

 

- Htio bih se zahvaliti svima koji su nas podržavali tijekom mandata, to nam je mnogo značilo. Odlazimo u potpunosti shvaćajući navijače, koji uživaju naš respekt. Zahvljujem čelnicima saveza na podršci i prijateljstvu. Zahvaljujem mojim suradnicima u savezu, logistici i igračima koji su mnogo pružili u zadnja tri ciklusa, rekao je 74-godišnji Trapattoni.

 

Jedna od najvećih nogometnih trenera svih vremena nije se na oproštaju izjasnio hoće li se povući u mirovinu ili će nastaviti živjeti nogomet punim plućima.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.