Gareth Southgate potpisao ugovor i dobio posao izbornika engleske reprezentacije

Srijeda, 30. studenog 2016. 18:25 Napisao/la  SC

Iako je postavljen kao privremeno rješenje, pridobio je naklonosti igrača, medija i čelnika saveza

Gareth Southgate (46) postao je stalni engleski izbornik nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor s Engleskim nogometnim savezom. Bivši izbornik U-21 reprezentacije postao je izbornik najbolje reprezentacije do  kraja Europskog prvenstva 2020. godine.

Iako je postavljen kao privremeno rješenje, pobjedom protiv Škotske 3:0 te remijem 2:2 protiv Španjolske, pridobio je naklonosti igrača, medija i čelnika saveza.

-  U ovih nekoliko utakmica uživao sam raditi s ovim igračima i znam da je tu ogromni potencijal. Odlučan sam u namjeri da zemlji dam momčad na koju će biti ponosni i koju će s užitkom gledati kako igra i kako se razvija. Za mene, težak rad počinje upravo sada, rekao je Southgate.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.