×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

"Furija" još jednom dokazala moć, Del Bosque dobio Soldada

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 12:43 Napisao/la 

Španjolska je uvjerljivo "isprašila" Venezuelu sa 5:0. Roberto Soldado postigao je tri pogotka.

Baš u skladu s "nadimkom", Španjolska je doslove furiozno pregazila Venezuelu. Konačnih 5:0 je, zapravo, koliko god to zvučalo čudno, dobar rezultat za goste. Jer, u Malagi je "Furija" mogla još žešće "unakaziti" Venezuelu. Naravno da je Vicente del Bosque, nakon još jedne partije u kojoj je njegova momčad prezentirala ekstremnu moć, bio iznimno zadovoljan.

- U prvom dijelu nam je Venezuela napravila nešto problema, ali u drugom dijelu, kada su se otvorili, bilo nam je lakše. Takav njihov stav smo iskoristili. - rekao je Del Bosque, koji je, inače, postao vlasnikom novog rekorda. Njegova je Španjolska, naime, u 52 utakmice otkako je on na klupi zabila čak 130 golova. Do sada je rekord držao Javier Clemente, koji je "Furiju" vodio od 1992. do 1998. U tom je razdoblju Španjolska zabila 126 pogodaka u 26 utakmica.

Jasno je da su Španjolci protiv Hrvata na Euru "favoriti svih favorita", a ono što nas dodatno može brinuti je "čovjek više", kojega je u Malagi dobio Vicente Del Bosque. Roberto Soldado je, naime, u izostanku "većih frajera" zabio čak tri gola (a promašio je i jedanaesterac!), čime je Del Bosqueu gurnuo na stol "dvojbu više".

- Polako, Soldado je bio sjajan, ali do Eura ima dovoljno vremena, pitanje je tko će do tada biti u kakvoj formi. - pragmatičan je izbornik Španjolske.

I sam napadač Valencije, Roberto Soldado, slaže se sa "šefom".

- Ja sam ispunio svoj san! Zabiti tri gola za svoju reprezentaciju je nešto nevjerojatno. Ali, reći da sam siguran putnik na Euro bilo bi, u ovom trenutku, pretenciozno. Ja se moram dokazivati u svakoj sljedećoj utakmici. - skromno je rekao Soldado.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.