Finale Kupa kralja: Na punktovima oko Camp Noua traži se papirić vrijedan zlata

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 15:36 Napisao/la  Patrik Mršnik izvještava iz Barcelone

Istovremeno, na ulazima u područje stadiona dežuraju turistički radnici, koji pokušavaju  pridobiti putnike na veliko finale Lige prvaka u Berlinu

Ako se ovih dana slučajno zateknete u Barceloni, oko stadiona Camp Nou bolje je prolaziti noću ili u vremenima oko podneva, kada sunce uprži beton i asfalt ispred njega. U subotu će se u finalu Kupa kralja sastati Barcelona i Athletic Bilbao, dva kluba koja su dosad najviše puta osvajala taj trofej, a u tijeku je prodaja karata.

Svi punktovi oko stadiona zakrčeni su, traži se papirić koji bi potencijalnog gledatelja mogao postaviti na poprište osvajanja drugog od tri moguća ovosezonska Barcelonina trofeja. Nakon dobivene utrke s Real Madridom u prvenstvu, izabranici Luisa Enriquea tražit će pobjedu protiv momčadi iz Baskije ove subote, na dan kada se u gradu održava veliko finale vaterpolske Lige prvaka nešto jugozapadnije.

Istovremeno, na ulazima u područje stadiona dežuraju turistički radnici. Naime, lecima i papirićima pokušava se pridobiti putnike na veliko finale Lige prvaka u Berlinu. Aranžmani koje ti privatnici nude cjenovno se kreću u gabaritima oko petstotinjak eura, što uključuje povratnu avionsku kartu i ulaznicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.