EP: Švicarska s igračem više jedva pobijedila Albaniju, Odise Roshi igrao do 73. minute

Subota, 11. lipnja 2016. 16:58 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola Skupina A: Albanija - Švicarska 0:1

Švicarska je je jedva pobijedila Albaniju iako je od 36. minute igrala s igračem više

U 5. minuti Schar je iskoristio pogrešno istrčavanje vratara Berishe i udarcem glavom skrenuo loptu u mrežu - 0:1. Švicarska je utakmicu počela kao po narudžbi, favorit je odmah stekao prednost.

Međutim, Albanija se polako počela oporavljati od ranoga šoka, nakon pola satan uspotavljena je ravnoteža. Pa čak i više od toga, Sadiku je u 31. minuti propustio priliku utakmice, kada ja sam izašao ispred Sommera.

Pet minuta kasnije stigla je kazna, Cana je isključen u 36. minuti zbog drugoga žutog kartona. Švicarci su stekli brojčanu prednost, ali je najbliži pogotku bio Mehmedi, koji je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu.

U drugom poluvremenu u nije se primjećivalo da Švicarci imaju igrača više, Sadiku je propustio najveću priliku da utakmicu ranije riješi. Berisha je nogom odbio loptu u situaciji jedan na jedan sa švicarskim napadače..

Uporno su Albanci čekali na kiks švicarske obrane. Dočekali su 87. minutu, kada je Gashi otrčao sam prema Sommeru, koji je obranom spasio Švicarsku blamaže.

Odise Roshi igrao je do 73. minute.

ALBANIJA: Berisha, Hysaj, Mavraj, Cana, Agolli, Xhaka (62 Kaca), Kukeli, Abrashi, Roshi (73 Cikalleshi), Lenjani, Sadiku (82 Gashi)

ŠVICARSKA: Sommer, Lichsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez, Behrami, Dzemaili (75 Frei), G. Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi (61 Embolo)

Utakmica 1. kola Skupina A: Albanija - Švicarska 0:1 (Schar 5)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.