Engleski mediji pronašli novog izbornika, Mauricio Pochettino gledao utakmicu na Wembleyju

Utorak, 27. rujna 2022. 18:21 Napisao/la  SC

Engleska  ispala iz prve jakosne skupine, od loših rezultata jedino je lošija igra engleske reprezentacije

Engleski mediji pronašli novog izbornika, Mauricio Pochettino gledao utakmicu na Wembleyju

Mauricio Pochettino gledao je na Wembleyju utakmicu između Engleske i Njemačke (3:3), što je engleskim medijima bio više nego dovoljan povod da argentinskog stručnjaka proglase novi engleskim izbornikom.

Engleska je ispala iz prve jakosne skupine prije utakmice protiv Njemačke, nemilosrdni engleski mediji odavno su smijenili Garetha Southgatea, od loših rezultata jedino je lošija igra engleske reprezentacije.

Pochettino nema posla otkada je smijenjen u PSG-u, prije nekoliko dana odbio je ponudu Nice, jer traži posao na višem nivou, a posao izbornika engleske reprezentacije sigurno je jedan od najprestižnijh poslova u nogometu.

Engleski mediji vrlo su skloni Pochettinu, koji je uspješno vodio Tottenham s momčadi kojega je 2019. godine izgubio (0:2) u finalu Lige prvaka od Liverpoola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.