ELITNI SUDAC Slavko Vinčić: Nakon sastanka s poslovnim partnerima uslijedio je poziv

Petak, 29. svibnja 2020. 13:25 Napisao/la  SC

Zbog sumnje za podvođenje i organiziranu prostituciju uhićena  srpska starleta Tijana Ajfon

Slavko Vinčić
Slavko Vinčić

Slavko Vinčić uhićen je u raciji bh-policije, elitni slovenski sudac zatekao se u vikendici u okolici Bijeljine u društvu kriminalne skupine optužene za trgovinu drogom i prostituciju.

- Nakon sastanka s poslovnim partnerima uslijedio je poziv na proslavu na ranču, na što smo se odazvali. Nakon policijske racije, pozvani smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da te ljude uopće ne poznajem, nakon čega su mi dozvolili da se vratim u Sloveniju, kazao je Vinčić za 24.ur uz napomenu da je "prihvaćanje poziva bila najveća pogreška u njegovu životu".

Zbog sumnje za podvođenje i organiziranu prostituciju uhićena je srpska starleta Tijana Ajfon, policija je u raciji ukupno zatekla 34 osobe, u pritvoru je zadržano 16 osoba.

Vinčić spada u skupinu najboljih europskih sudaca, ove sezone sudio je čak tri utakmice Lige prvaka, smatraju ga nasljednikom Damira Skomine.

Afera će sigurno utjecati na profilaciju lika suca, koji je dijelio pravdu na najvišoj nogometnoj razini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.