Elitni slovenski sudac u mreži prostitucije i droge, policija objavila snimak uhićenja

Petak, 29. svibnja 2020. 09:27 Napisao/la  SC

Slavko Vinčić ove sezone sudio tri utakmice Lige prvaka: Club Brugge - Galatasaray, Genk - Liverpool i utakmicu Manchester City - Šahtar iz skupine u kojoj je igrao Dinamo.

Slavko Vinčić
Slavko Vinčić

Policija je objavila snimak uhićenja pripadnika međunarodne skupine kriminalaca osumnjičenih za trgovinu drogom i prostituciju, pripadnici policije u Bijeljini upali su u vikendicu u kojemu se nalazio slovenski sudac Slavko Vinčić.

Vinčić spada u elitnu skupinu europskih sudaca, ove sezone sudio je tri utakmice Lige prvaka: Club Brugge - Galatasaray, Genk - Liverpool i utakmicu Manchester City - Šahtar iz skupine u kojoj je igrao Dinamo.

Prema neslužbenim informacijama Vinčić je  trebao koristiti seksualne usluge bh-starlete Tijane Ajfon i njezinih prijateljica, uhićen je kao svjedok i pušten.

Policija je objavila podatke, u vikendici su pripadnici policije zatekli 26 muškaraca i devet žena, pronašli su oružje i drogu.

Uhićeno je 16 osoba.

Pogledajte snimak uhićenja:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.