Eduardo postao novi igrač Legije, Romeo Jozak doveo Domagoja Antolića i čeka Marka Vešovića

Srijeda, 03. siječnja 2018. 16:07 Napisao/la  SC

Jozak prije odlaska na američku turneju 10. siječnja čeka dolazak Marka Vešovića

Eduardo
Eduardo


Eduardo je novo pojačanje varšavske Legije.

Bivši hrvatski reprezentativac stigao je u Varšavu gdje će potpisati ugovor i pojačati momčad trenera Romea Jozaka, nekadašnjeg sportskog direktor Dinama koji jako dobro zna koliko zna Eduardo.

-  Da nije doživio tešku ozljedu dok je igrao za Arsenal, bio bi jedan od najboljih napadača svijeta. On je i dalje vrlo vješt nogometaš i vjerujem da će nam njegovo iskustvo i glad za igrom pomoći u Legiji. Kao igračka svjetska klasa, on može biti i idealan model za mlade igrače koji mogu puno naučiti od njega, rekao je Jozak.

Romeo Jozak misli ozbiljno.

Uz Eduarda doveo je Domagoja Antolića, donedavnog kapetana Dinama, a prije odlaska na američku turneju 10. siječnja čeka dolazak Marka Vešovića.

Crnogorski reprezentativac sve je dogovorio s Legijom koja Rijeci ipak treba platiti malo više novaca od nego što je prvi put ponudila (400.000 eura).

Legia nakon prvoga dijela sezone vodi na ljestvici s boda prednosti (38) ispred Lecha, Gornika i  Jagiellonije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.