Dušan Bajević demantirao fizički sukob, samo je odgurnuo Zvjezdana Misimovića

Ponedjeljak, 30. studenog 2020. 14:16 Napisao/la  SC
Misimović i Bajević
Misimović i Bajević

Dušan Bajević demantirao je fizički sukob s tehničkim direktorom reprezentacije BiH Zvjezdanom Misimovićem, bh-mediji izvijestili su da je bivši izbornik udario Misimovića:

- Fizičkog sukoba nije bilo. Nas dvojica smo razgovarali i odgurnuo sam ga. Misimović je želio o svemu odlučivati, pa i o tome tko će igrati, što nisam dozvolio. U trenerskoj karijeri nisam dopuštao drugima da se miješaju u moj posao, naročito u izbor igrača. Za vrijeme dok je Misimović igrao za reprezentaciju BiH, imao je nesporazume s bivšim izbornicima Miroslavom Ćirom Blaževićem i Safetom Sušićem. Ne trebaju mi prepucavanja preko medija u 72. godini, mislim da je stvorena loša atmosfera zbog budućih izbora u Nogometnom savezu BiH, kaže Bajević koji je postao bivši nakon loših rezultata u kvalifikacijama i Ligi nacija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.