NOVI VELIKI TRANSFER

Didier Drogba odlazi u Galatasaray

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 20:36 Napisao/la  SC

Drogba je s Turcima je potpisao ugovor do 2014. godine. Drogba  će za godinu i pol dana zaraditi šest milijuna eura

Prema pisanju engleskih i turskih medija, Galatasaray je u razmaku od samo nekoliko dana obavio još jedan senzacionalni transfer. Nakon Nizozemca Wesleya Sneijdera najpopularniji turski klub dogovorio je suradnju i s Didierom Drogbom!

Reprezentativac Obale Bjelokosti i donedavni napadač kineskog Shangai Shenhuea s Turcima je potpisao jedno i polgodišnji ugovor. Drogbu je htio i njegov bivši klub Chelsea s kojim je prošle godine osvojio Ligu prvaka.

- Velik svjetski klubovi ciljaju na najbolje igrače svijeta. Sretan sam što smo u tom društvu. Drogba je vrlo sretan što dolazi u Istanbul i raduje se što će braniti boje našeg dresa. Razgovarao je s našim trenerom i odlučio kako je najbolje nastaviti karijeru u dresu Galatasaraya, objasnio je predsjednik turskog diva Unul Aysal.

Osim Abramovičeve momčadi razornog su napadača tijekom zimskog prijelaznog roka tražili i Juventus i Milan, ali je Drogba prihvatio odlazak na Bospor. Napadač Obale Bjelokosti za 18 će mjeseci u redovima turske momčadi zaraditi šest milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.