Dimitri Payet: Nisam imao namjeru ozlijediti Ronalda, nisam negativac

Ponedjeljak, 11. srpnja 2016. 12:07 Napisao/la  SC

 Bili smo previše pod dojmom. Imali smo loptu i bolje prilike, ali nismo ih uspjeli probiti, kaže Payet


Dimitri Payet uletio je neoprezno u 8. minuti u Cristiana Ronalda, koji je u 25. minuti morao napustiti travnjak zbog ozljede.

- Nisam imao namjeru ozlijediti Ronalda, želio sam do lopte. Nije mi u prirodi da budem negativac. To uopće nije sporno, kaže Payet, koji nije do kraja odigrao finalnu utakmicu.

- Razočarani smo. Bili smo previše pod dojmom. Imali smo loptu i bolje prilike, ali nismo ih uspjeli probiti. Oni su ono malo prilika što su imali zabili. Gol je bio presudan, mi nismo mogli zabiti. Eh, da smo zabili, oni bi se morali otvoriti i onda bismo imali više prilika iz kontre. Nismo zabili zbog mnogo razloga. Protiv Njemačke smo zabili dok su oni imali posjed, ovdje je bilo suprotno. To je nogomet, ali veliko hvala navijača, stvarno su nam pomogli, rekao je Payet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.