JAVNI OBRAČUN

Maradona izravno prozvao Bobana

Četvrtak, 31. siječnja 2019. 21:41 Napisao/la  SC

Razlog je Bobanova funkcija u FIFA-i

Diego Maradona
Diego Maradona

Diego Maradona verbalno je napao Zvonimira Bobana:

- Želim poručiti Bobanu, koji je prihvatio sve loše strane FIFA-e, da možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju jer sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem, izjavio je iznervirani Maradona nakon poraza njegove momčadi Dorados de Sinaloa u meksičkom kupu.

Maradona godinama optužuje čelnike FIFA-e za korupciju!

Tek kada su predsjednik FIFA-e Sep Blatter i predsjednik UEFA-e Michel Platini morali odstupiti zbog korpucije, postalo je jasno koliko je Maradona bio u pravu.

Maradona se malo primirio kada je predsjednik FIFA-e postao Gianni Infantino, ali nije (pre)dugo izdržao:

- Gianni Infantino je obećao novu FIFA-u, ali se ništa nije promijenilo. Rekao sam predsjedniku FIFA-e da se ništa nije promijenilo od vremena kada je Sepp Blatter bio predsjednik te da se i dalje ne poštuju igrači kao što su Marco van Basten, Ruud Gullit ili ja, istaknuo je Maradona.

Prema mišljenju mnogih, najveći nogometaš svih vremena ovog puta izravno je prozvao Zvonimira Bobana, bliskog suradnika Giannija Infantina.

Boban je slovio kao moralna vertikala dok nije postao savjetnik predsjednika FIFA-e.

Otada se svojski trudi objasniti da Infantino ništa nije znao o prljavim rabotama dvojca Blatter - Platini s kojima je od 2009. godine blisko surađivao kao glavni tajnik UEFA-e.

Infantino nikada ne bi postao tajnik da tako nisu odlučili Blater i Platini.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.