Cristiano Ronaldo uvrijedio Islanđane, oni mu odgovorili da glumi i da se pravi važan

Srijeda, 15. lipnja 2016. 09:02 Napisao/la  SC

Oni su slavili kao da su osvojili naslov prvaka. To je mentalitet malih, zbog toga ni neće napraviti ništa, izjavio je Ronaldo


Cristiano Ronaldo nije mogao suspregnuti frustracije nakon neodlučenog rezultata Portugala i Islanda (1:1):

- Oni su slavili kao da su osvojili naslov prvaka. To je mentalitet malih, zbog toga ni neće napraviti ništa, izjavio je Ronaldo.

Uvredljiva izjava odmah je izazvala reakcije na društvenim mrežama, nisu ostali dužni ni Islanđani:

- Na Ronalda nismo obraćali dodatnu pozornost. Znamo koliko je dobar kada mu date prostor, ali nije bilo nikakvog posebnog plana da ga zatvorimo. Znali smo da mu uvijek netko mora biti blizu i to je funkcionirali savršeno. On je gubitnik. Nije htio izgubiti. Što je očekivao - da ćemo igrati kao Barcelona protiv njega? Očito nismo bili favoriti, a na kraju nismo imali sreće da slavimo. On glumata i pravi se važan okolo, rekao je Kari Arnason.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.