Copa America: Tri argentinska trenera izborila polufinale, četvrti ima priliku noćas protiv Brazila

Subota, 27. lipnja 2015. 11:38 Napisao/la  SC

Argentina bi mogla dobiti i četvrtog predstavnika u polufinalu: Ramona Diaza, izbornika Paragvaja


Argentinski nogomet dominira Copa Americom iako se takva tvrdnja ne može agrumentirati igrom argentinske reprezentacije. Leo Messi i suigrači prošli su u polufinale, ali argentinski igrači ne djeluju tako dominantno kao treneri. U polufinale su plasirala trojica Argentinaca, četvrti ima istu priliku noćas.

Gerardo Martino, izbornik argentinske reprezentacije, izbacio je sunarodnjaka Josea Pekermana na klupi Kolumbije čime se u polufinalu pridružio sunarodnjacima Sampaoliju i Gareci. Prvi je polufinale izborio Jorge Sampaoli, izbornik Čilea, koji je pobijedio Urugvaj. Nakon njega isto je uspjelo peruanskom izborniku Ricardu Gareci, koji je izbacio Boliviju.

Argentina bi mogla dobiti i četvrtog predstavnika u polufinalu: Ramona Diaza, izbornika Paragvaja, kojeg čeka noćas čeka utakmica protiv Brazila i Carlosa Dunge.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.