Copa America: Urugvaj izgubio drugu utakmicu, a Luis Suarez izgubio živce na klupi

Petak, 10. lipnja 2016. 10:27 Napisao/la  SC

Meksiko i Venezuela imaju po šest bodova i sastaju se međusobno u posljednjem kolu


Nakon poraza od Meksika u prvom kolu, Urugvaj je izgubio (0:1) od Venezuele i ispao iz natjecanja. Jedini pogodak postigao je Salomon Rondon u 36. minuti.

U drugoj utakmici dana Meksiko je s 2:0 svladao Jamajku. Chicharito u 18. te Peralta u 81. bili su strijelci za Meksiko koji nastavlja niz pobjeda.

Meksiko i Venezuela imaju po šest bodova i sastaju se međusobno u posljednjem kolu, dok su Urugvaj i Jamajka bez ijednog boda. Urugvajcima je slaba isprika što ne igra ozlijeđeni Luis Suarez.

Roviti Luis Suarez nije igrao iako se zagrijavao tijekom utakmice. Kada je shvatio da Oscar Tabarez nema namjeru obaviti zamjenu, Suarez je poludio i demostrativno sjeo na klupu.

- Rekao sam da neće igrati igrači koji nisu sto posto spremni bez obzira što oni misle. Ne znam da je Suarez zbog toga bio ljut, meni ništa nije rekao, kazao je Tabarez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.