Copa America: Neymar završio nastup zbog kazne od četiri utakmice suspenzije

Subota, 20. lipnja 2015. 09:06 Napisao/la  SC

Odmah nakon utakmice nervozni Neymar ispovocirao je situaciju u kojoj je dobio crveni karton zajedno s Baccom


Neymar je drastično kažnjen zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice protiv Kolumbije, najbolji brazilski igrač ne smije igrati na čak četiri utakmice! To znači da više neće igrati na Copa Americi taman da Brazil stigne do finala.

Povrh svega Neymar mora platiti novčanu kaznu od 10.000 US dolara

Odmah nakon utakmice nervozni Neymar ispovocirao je situaciju u kojoj je dobio crveni karton zajedno s Baccom, kolumbijskim reprezentativcem iz Seville. Disciplinska komisija procijenila je da njegov ponašanje nije dostojno završnice Copa Americe, pa će gledatelji ostati uskraćeni za nastupe jednog od najboljih južnoameričkih igrača današnjice.

Zanimljivo, Neymarov suigrač iz Barcelone, sjajni Urugvajac Suarez, takođe ne igra jer još uvijek izdržava kaznu sa SP-a u Brazilu, gdje je divljački ugrizao talijanskog stopera Chiellinija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.