Copa America: Leo Messi odbio nagradu za najboljega igrača turnira

Ponedjeljak, 06. srpnja 2015. 09:39 Napisao/la  SC

Messi je odbio nagradu koju objektivno nije zaslužio

Leo Messi odbio je nagradu za najboljega igrača Copa Americe. Argentina je izgubila finale od Čilea nakon izvođenja jedanaestaraca, utakmica je regularnom dijelu završila bez pogodaka, a jedino što je Messi dobro učinio tijekom finala je što je uspio postiči pogodak iz jedanaesterca. Jedini od Argentinaca.

Najbolji igrač današnjice pokazuje da je najveći i kada ne igra dobro. Messi je odbio nagradu koju objektivno nije zaslužio, kao što nije zaslužio da bude proglašen najboljim igračem na SP-u u Brazilu.

Messi je odbio primiti nagradu i za najboljega igrača prve utakmice na Copa Americi protiv Paragavaja tijekom koje je Argentina vodila 2:0, ali su Paragvajci uspjeli izjednačiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.