Copa America: Argentina opet izgubila u finalu, Messi najavio oproštaj od reprezentacije

Ponedjeljak, 27. lipnja 2016. 08:23 Napisao/la  SC

Finale: Čile - Argentina 4:2 (0:0), nakon jedanaestraca

Lionel Messi završio je karijeru u reprezentaciji Argentine, najbolji igrač današnjice oprostio se od nacionalnog dresa sa samo 29 godina nakon finala Copa Americe i trećeg velikog finala nakon kojega je ostao praznih ruku.

 Čilea je na jedanaesterce u finalu Copa Americe (4:2, 0:0) pobijedio Argentinu:

- Donio sam odluku. To to to, puno sam pokušavao, trudio se, ali tako se trenutačno osjećam. Jako je tužno da nam se to opet događa, a još sam ja promašio važan jedanaesterac, rekao je Messi.

Argentina je 2014. izgubila u finalu SP-a u produžetku od Njemačke, a potom dvije godine za redom finala Copa Americe od Čilea na jeanaesterce!

Traumatizirani Messi donio je odluku koja je svih iznenadila. Odlučio je otići kao gubitnik čime je dao veliki obol tezi da  ne može stati uz bok velikom Maradoni. Ispada da je Messi najveći igrač samo zato jer igra u najvećem klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.