Chelsea plaća 35 mil. eura za stopera koji je za Dinamo igrao samo protiv Rijeke

Nedjelja, 29. ožujka 2020. 11:20 Napisao/la  SC

Gabriele u siječnju 2018. godie došao u Dinamo na posudbu iz Lillea, do ljeta odigrao samo jednu utakmicu za prvu momčad

Antonio Čolak i Gabriel
Antonio Čolak i Gabriel Foto: www.hnkrijeka

Portugalac Gabriel Magalhaes treba postati novi igrač Chelsea, transfer 22-godišnjeg stopera Lillea navodno neće zaustaviti ni pandemija koronavirusa.

Gabriel je zapeo za oko skautima nekoliko velikih europskih klubova, Chelsea je ponudio najviše.

Menadžer Franck Lampard traži takav profil stopera, Chelsea je navodno spreman platiti 35 mil. eura.

Sve to poznavateljima hrvatskog nogometa ne bi bilo posebno zanimljivo da Gabriel svojedobno nije igrao za drugu momčad Dinama.

Gabriele je u siječnju 2018. godine došao u Dinamo na posudbu iz Lillea, do ljeta je odigrao samo jednu utakmicu za prvu momčad.

Odigrao je utakmicu protiv Rijeke u mandatu trenera Nikole Jurčevića, pogotkom Maxwella Acostyja momčad Matjaža Keka u 32. kolu pobijedila (1:0) je Dinamo u Maksimiru.

Budući da nije stekao status prvotimca, na kraju sezone vratio se u Lille.

Ubrzo je postao standardni igrač jedne od vodećih momčadi francuske lige, prošlog ljeta Lille je odbio ponudu Juventusa od 22 mil. eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.